Home > svenska > Erfarenheter av Linköpings Finstäd

Erfarenheter av Linköpings Finstäd

Jag flyttade i våras och hade bestämt mig för att anlita någon för att sköta flyttstädningen. Det visade sig inte vara det lättaste att söka information och jämföra olika firmor, de flesta sökresultaten man hittade var bara sidor där man kan skicka offerter till många olika företag samtidigt. De flesta städfirmor verkade ha ganska begränsade hemsidor utan information om vad som ingår i flyttstädningen eller hur mycket de vill ha för en flyttstädning. Nästan alla hade bara ett telefonnummer man skulle ringa, men jag har ingen lust att ringa runt till många olika firmor och fråga efter prisuppgifter. Dessutom var det ännu svårare att hitta några omdömen om olika städfirmor från personer som anlitat dem.

Efter en del sökande hittade jag åtminstone 2-3 firmor i Linköpingstrakten som hade någorlunda bra information och den firman som var billigast och med bäst information var Linköpings Finstäd. Det visade sig vara ett litet familjeföretag och killen jag pratade med var trevlig och lätt att få tag på, så det blev att anlita dem.

Städningen utfördes på avtalad dag (ca 1 vecka efter att jag kontaktade dem) och resultatet blev bättre än vad jag hade orkat med om jag hade städat en hel helg. Eftersom det var så få firmor som hade några prisuppgifter tillgängliga på internet vet jag inte hur priset slår sig mot andra, men 1650 kr för att flyttstäda en tvåa på 66 kvadrat är absolut värt pengarna och känns billigt för mig. Att få fakturan på epost känns också som ett plus, alltid skönt att slippa vanlig post. Det enda som kändes lite underligt var att det tog nästan 4 månader innan jag fick fakturan efter att städningen var utförd, men jag gissar att de hade mycket att göra och nästan glömde bort mig. Jag skulle helt klart kunna tänka mig att anlita dem igen för flyttstädning, eller annan typ av städning om det skulle bli aktuellt.

Advertisements
  1. Anders Edwardsson
    23 September, 2017 at 13:38

    Hej!! Jag såg din kommentar gällande Linköping finstäd, men jag kan svara på att jag är riktigt missnöjd kring deras städning. När jag bad dem att åtgärda felet eftersom det va inte fint städat så ber killen mig att jag ska dra åt helvete och började svära på främmande språk. Jag var jätte rädd och anlitade en ny firma som städade det mycket finare än vad dem har gjort från första början. Anlit inte Linköping finstäd ni kommer inte bli nöjda.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: